Next LONG SLEEVE Poloshirt

3hwOm2uScd
Next LONG SLEEVE - Poloshirt

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 80% katoen, 20% nylon

Alles over dit product

Halslijn / kraag Polo

Patroon Effen

Artikelnummer NX322P05C-K11

Next LONG SLEEVE - Poloshirt Next LONG SLEEVE - Poloshirt
Next SIGNATURE TUXEDO SUIT TAPED TROUSERS Pantalon

Direct contact

met een specialist uit uw regio (vrijblijvend en kosteloos)

Glaszetter offerteaanvraag 2 dagen geleden Quadenoord 248
Glaszetter offerteaanvraag 3 weken geleden Aanvraag voor HR-glas. Vervanging van huidige dubbel glas. …

Diverse glassoorten vergelijken? Vul dan het contactformulier in!

Enkel glas wordt veel toepast en is een goede basis voor iedere woning. Enkel glas bestaat uit één glaslaag en werkt dus weinig isolerend. Het voordeel is dat dit type glas erg voordelig is in de aanschaf. Daarnaast kan de ruit eenvoudig op maat gemaakt worden en is de montage snel klaar.
Bij veiligheidsglas wordt er tussen de glaslagen een speciaal soort folie aangebracht die ervoor zorgt dat er geen breuk in het glas kan ontstaan. Hoe meer lagen folie er tussen de glaslagen zijn aangebracht, hoe steviger het glas is. Draadglas is ook een soort veiligheidsglas, maar wordt bij elkaar gehouden door ingelegde draden.
Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen die los van elkaar staan, de holle tussenruimte is gevuld met droge lucht. Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd door de goede isolerende werking die het glas heeft. Het is belangrijk dat de randen goed zijn afgewerkt zodat de werking van de tussenruimte niet verloren gaat.
Isolatieglas bestaat uit meerdere glaslagen, wanneer u het heeft over driedubbel isolatieglas dan zijn dit drie glaslagen met twee holle tussenruimtes. Deze ruimtes zijn gevuld met een speciaal soort gas die in combinatie met de glaslagen zorgt voor een goede isolatie.
Consumenten kiezen tegenwoordig steeds vaker voor ramen in combinatie met kunststof. Kunststof is duurzaam, voordelig en haast onderhoudsvrij. Het is voldoende om tijdens het ramen lappen een doekje over het kunststof te halen, een speciale schoonmaakbeurt is niet nodig. Daarnaast gaat kunststof ruim 30 jaar mee.
Als u uw woning beter wilt isoleren, maar niet alle ruiten wilt vervangen dan zijn voorzetramen de ideale oplossing. Het voorzetraam kan eenvoudig aan uw huidige raam bevestigd worden. Op die manier profiteert u toch van de goede isolatie van uw woning, maar hoeft u niet alle ramen te vervangen.
Voor een gezond leefklimaat binnen uw woning is het belangrijk om uw woning goed te ventileren. Ventilatieroosters kunnen boven in een ruit geplaatst worden. Het voordeel hiervan is dat de ramen niet beslaan door de goede luchttoevoer.
U kunt om meerdere redenen ervoor kiezen om folie op uw ruiten aan te brengen. Folie op uw ruiten bezorgt u meer privacy maar biedt ook een goede isolatie. Folie is verkrijgbaar is verschillende stijlen en patronen, op die manier heeft het ook een decoratieve functie.
Als u een oude panden of kerken ziet, dan ziet u dat er vaak glas-in-lood wordt toegepast. Dit type glas zorgt voor een mooie uitstraling en geeft karakter aan het pand, daarom wordt dit type glas steeds vaker toegepast in nieuwbouw woningen. Op die manier krijgt een pand een karakteristieke uitstraling.

U bevindt zich hier: Glassoorten

Ik loop nog een beetje te rommelen voordat ik naar bed ga. Op de televisie staat Pauw aan. Ik zie dat er een bont gezelschap aan tafel zit. Zoals Frank Lammers, Sophie Hilbrand en Jan Lammers. Ze hebben het over het nieuwe programma van Sophie, Sophie in de mentale kreukels, over stress en burn-out. Opeens hoor ik Jan Lammers iets zeggen waardoor de uitzending direct mijn volle aandacht heeft.

Burn-out Jan zegt dat als je één bent met het geheel dan ben je jezelf. Mensen die last hebben van een burn-out staan op zichzelf, zijn alleen met zichzelf bezig, daarom krijgen ze die burn-out. Dat is een interessante uitspraak, en grotendeels in lijn met mijn ideeën hierover. Jan kan op een felle reactie van Sophie rekenen. Zij vertelt dat ze ook sporters heeft gesproken die een burn-out hadden, dus dat zijn conclusie een verkeerde is. Eerder was het nieuwe raceseizoen en Max Verstappen, een sporter, ter sprake gekomen. Sophie deed gelijk een aanname, een verkeerde in mijn optiek.

Relaxed Jeroen Pauw vroeg Frank Lammers naar zijn ervaringen met Max Verstappen tijdens de opnamen van de commercials voor Jumbo. Frank antwoordde dat Max altijd relaxed was. Max heeft een flink gevulde agenda en toch was hij er daar helemaal. Max vroeg wat hij moest doen, zei “oké” en deed wat hij moest doen. Frank sprak zijn respect daarvoor uit. Waarop Jan Lammers zei dat het bijzondere aan Max is dat hij altijd en overal gewoon zichzelf is. En vervolgens maakte Jan die opmerking over één zijn met het geheel.

Jezelf zijn Sophie reageerde heftig dat sporters ook een burn-out kunnen hebben. Volgens mij miste ze dus de clue. Jan’s opmerking geldt voor alle mensen. Als je doet waarvoor je gebakken bent, ben je verbonden met jezelf en verbonden met het geheel, ben je één met het geheel. Heb je energie, weet je wat je doet en te doen hebt. Voor jezelf en voor anderen. Dan zou er geen sprake kunnen zijn van een burn-out. Dat ervaren Quaners ook als zij mensen met een burn-out begeleiden. In de programs die we doen met mensen die een burn-out ervaren, wordt ook hun zijnsintentie ontdekt en de verbinding daarmee geoptimaliseerd. Dat is nodig om je verbonden te voelen met wie je bedoeld bent te zijn en daarmee met het geheel. En dan kan de energie stromen en ben je jezelf, overal en altijd, net als Max.

Wens je een heel fijn weekend!

Hartelijke groeten van

Helma Lieberwerth
 week 12 – 24 maart 2017

PS Wil je deze uitzending van Pauw zien, klik dan .

Written by admin

Schrijf gratis in
Nederlands nl
Geplaatst op 24 mei 2018

In het kort

Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar verpleegkundigen, bij voorkeur met snijdende ervaring, die op Aruba willen wonen en werken.

Voor een verpleegkundige vacature in het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal opAruba is BKV op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige met recente klinische ervaring, bij voorkeur binnen de snijdende specialismen.Voor een verdere verbetering en professionalisering van de dienstverlening wordt het aantal verpleegkundigen op diverse afdelingen uitgebreid. Verpleegkundigen niveau 4 of 5 met minimaal één jaar recente klinische ervaring en interesse om te wonen en werken op Aruba, worden gevraagd op deze vacature te reageren.

Je wordtfulltime ingezet op het cluster snijdend.

Om voor deze verpleegkundige vacature in aanmerking te komen:

Je bent als verpleegkundigewerkzaam in een algemeen ziekenhuis met 288 bedden, ruim 900 medewerkers en meer dan 20 verschillende specialismen in huis. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Dit ziekenhuis is de enige aanbieder van ziekenhuiszorg op het eiland en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit ongeveer 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland, die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op dit ziekenhuis.Aruba is een eiland in de Caribische Zee dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. De gemiddelde temperatuur is er 30°C. Door haar warme klimaat en prachtige witte stranden is er veel toerisme op Aruba. Nederlands en Papiamento zijn de twee officiële talen, maar door de mix van bevolkingsgroepen zijn Engels en Spaans ook veel gehoord. Veel Arubanen beheersen daarom ook maar liefst vier talen. Aruba heeft een populatie van circa 110.000 inwoners.Is deze vacature op Aruba niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert , dan ontvang je passende vacatures.

Je bentbeschikbaar voor minimaal één jaar of langere / onbepaalde tijd.

adidas Performance COACH Trainingsjack
Meer informatie?
Deel Print

Jouw contactpersoon:

Kunnen we u verder helpen?